YOUSRO ONLINE
OYUNCU İÇİN OYUNCU TARAFINDAN TASARLANDI!
HOŞGELDİNİZ!
YouSRO'ya hoş geldiniz! [GM] Kezo olarak, sizler gibi yıllardır bu oyunu oynayan bir Silkroad tutkunu olarak, "Benim serverım nasıl olmalı?" sorusunun peşine düştüm. Tam 1 senelik yoğun bir emek sonucunda, dengeli ve adaletli bir oyun deneyimini sizlere sunmaktan gurur duyuyorum.
SERVER BİLGİLERİ
ÖZELLİK | DETAY |
---|---|
CAP & IRK | 100 CAP & ONLY CHINESE |
SILK/SAAT | SAATTE 1 SILK AKTİF |
MASTERY | 300 |
BOTLAR | AKTİF |
IP & PC LİMİT | IP:6 & PC:3 |
EXP/SP ORANI | 5X |
JOB EVENT & FTW LİMİT | IP:2 & PC:1 |
GUILD CEZA | 1 GÜN |
JOB CEZA | 7 GÜN (NPC'DE SCROLL VARDIR) |
MAX PLUS | +11 ADVSİZ (+13 ADVLİ) |
ANA ŞEHİR | JANGAN |
NEDEN YOUSRO?
OYUNCU GÖZÜYLE TASARLANDI
Bizzat bir oyuncu olarak, yılların deneyimiyle "Benim GM'im nasıl olmalı?" sorusunun cevabını verdim. YouSRO, oyuncuların beklentileri ve istekleri göz önünde bulundurularak oluşturuldu.KALICI VE BÜYÜYEN YAPI
80 Cap serverimiz 4 aydır tüm hızıyla devam ederken, şimdi de 100 Cap ile karşınızdayız! Gelecek planlarımız arasında 110 ve üstü capler de var. En önemlisi, açık olan serverlar asla kapanmadan ilerliyor - kimsenin emeği boşa gitmiyor!DENGELI LEVEL SİSTEMİ
- 1-95 LV. arası kasmak kolay
- 95-100 LV. arası kasmak orta zorlukta
- Dengeli bir zorluk eğrisi ile oyun keyfini kaçırmadan ilerleme imkanı
ÖZELLEŞTİRİLMİŞ OYUN DENEYİMİ
- Job Cave: 100 Level'e uyarlandı
- Medusa STR & INT: 100 Level'e uyarlandı
- Saatte 1 Silk: Düzenli silk kazanma imkanı
- 300 Mastery: Karakterinizi güçlendirin
- 5X Exp/Sp Oranı: Keyifli kasılma deneyimi
ADALETLİ REKABET ORTAMI
- IP Limit: 6
- PC Limit: 3
- Job Event & FTW Limit: IP:2 & PC:1
- Guild Ceza: 1 Gün
- Job Ceza: 7 Gün (NPC'de scroll mevcut)
- Max Plus: +11 ADVsiz (+13 ADVli)
GELECEK PLANLARI
Gelecekte oyunu daha da büyüterek 110, 120 cap gibi yeni seviyelere çıkarmayı planlıyoruz. Bu gelişim ya yeni serverlar açarak ya da mevcut serverlara upgrade getirerek gerçekleşecek. En önemlisi, açık olan serverlar asla kapanmayacak ve kimsenin emeği boşa gitmeyecek!
HEMEN KATIL!
YouSRO'da sizi bekleyen dengeli, adaletli ve sürekli gelişen bir Silkroad deneyimine davetlisiniz. Oyuncu için oyuncu tarafından tasarlanmış bu özel dünyada yerinizi hemen alın!BİZE ULAŞIN:
- Website: yousro.com
- Discord: https://discord.gg/whF8pWAWW8
- Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61569277927728
[GM] Kezo ve YouSRO Ekibi olarak tüm oyunculara hayırlı ve eğlenceli oyunlar dileriz!