- Server Adı
- Truvamt2
- Site Adresi
- https://www.truvamt2.com/
- Server Tipi
- Orta Emek
- Zorluk
- Orta
- Level Aralığı
- 1-105
- Açılış Tarihi
- 28 Mart
- Discord
- https://discord.gg/truvamt2
TRUVA MT2 - Özlenen Eski Tarz Metin2 Deneyimi Geri Dönüyor
TRUVA MT2 | Orta Emek Server | Ödüllü Turnuvalar | Bu Cuma Açılıyor
TRUVA MT2 ile gerçek Metin2 deneyimine geri dönün. Özlenen eski tarz oyun yapısı. metin farmı ve ödüllü turnuvalarla dolu orta emek server bu Cuma açılıyor.
TRUVA MT2 Bu Cuma Açılıyor
Uzun ve sabırsız bekleyişin ardından TRUVA MT2 bu Cuma akşamı kapılarını açıyor. Eski tarz Metin2 deneyimini özleyen oyuncular için tasarlanan sunucumuz tüm detayları özenle işlenmiş kusursuz bir macera sunmaya hazırlanıyor. Eğer gerçek bir Metin2 deneyimi arıyorsanız TRUVA MT2 tam size göre.
Neden TRUVA MT2 Tercih Edilmeli
TRUVA MT2 olarak amacımız basit. Metin2 oyunculara özledikleri gerçek oyun deneyimini sunmak. Komplike sistemlerden uzak. temiz ve anlaşılır bir oyun yapısı oluşturduk. Orta emek server seviyesi ile ne çok kolay ne de çok zor. tam kıvamında bir zorluk derecesi sunuyoruz.
1-105 Orta Emek Server
TRUVA MT2 orta emek seviyesinde 1-105 level aralığında bir sunucu olarak tasarlandı. Bu sayede hem yeni başlayan oyuncular hem de tecrübeli oyuncular için ideal bir denge sağlandı. Hızlı level kasıp hemen sıkılacağınız bir sunucu değil. her levelın keyfini çıkarabileceğiniz bir oyun deneyimi yaratıldı.
Ödül Katıl Kazan Sistemi
TRUVA MT2 sunucumuzda %100 Ödül Katıl Kazan sistemi bulunuyor. Turnuvalara ve etkinliklere katılarak gerçek para ödülleri kazanabilirsiniz. Düzenli boss sıralama sistemimiz ile TL ödülleri kazanma fırsatını yakalayın.
Özlenen Eski Tarz Oyun Yapısı
Günümüz Metin2 sunucularından farklı olarak TRUVA MT2 özlenen eski tarz oyun yapısını benimsemiştir.
- Lycant sistemi yok
- Simya sistemi yok
- Kuşak sistemi yok
- Rebirth sistemi yok
- Oto av sistemi yok
- İç beta dönüşümü yok
Bu sayede oyunun özünü bozmadan temiz ve keyifli bir oyun ortamı yaratıldı.
TRUVA MT2 Özel Sistemleri
Yeni Bronz Silver Gold Çark Sistemi
TRUVA MT2 sunucusunda yepyeni bir çark sistemi sizleri bekliyor. Bronz. Silver ve Gold olmak üzere üç farklı seviyede çarklar ile şansınızı deneyebilir ve değerli eşyalar kazanabilirsiniz.
Metin Farmı
Eski Metin2 tecrübesinin vazgeçilmezi olan metin farmı TRUVA MT2 sunucusunda da mevcut. Metinleri keserek değerli eşyalar düşürebilir ve karakterinizi geliştirebilirsiniz.
Yeni Craft Sistemi
TRUVA MT2 sunucusunda yeni craft sistemi ile Seungryong Vadisinde değersiz eşya kavramı ortadan kaldırıldı. Her eşyanın bir değeri ve kullanım alanı mevcut.
Oyun İçi Kolaylıklar
Tüm Zindanlar Tek Kat
TRUVA MT2 sunucusunda tüm zindanlar tek katta tasarlandı. Bu sayede zindan maceralarınız daha akıcı ve keyifli hale getirildi. Artık zindanlarda saatlerce vakit kaybetmek yok.
Kostüm ve Binek Sistemi
Tüm kostüm. binek ve pet süreleri 15 güne uzatıldı. Böylece sürekli yenileme derdiniz olmadan oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca kostüm efsunlama için renkli inci kullanılmıyor.
Otomatik Günlük Etkinlikler
TRUVA MT2 sunucusunda otomatik olarak gerçekleşen günlük etkinlikler sayesinde oyun içi canlılık her zaman korunuyor. Her gün farklı etkinliklere katılarak ödüller kazanabilirsiniz.
Oyuncu Dostu Yönetim
7/24 Aktif Discord Desteği
TRUVA MT2 sunucusunda 7 gün 24 saat aktif discord desteği bulunmaktadır. Herhangi bir sorun yaşadığınızda anında GM'lere ulaşabilir ve sorunlarınıza hızlı çözümler bulabilirsiniz.
Adil ve Şeffaf Yönetim
TRUVA MT2 sunucusu adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile yönetilmektedir. Tüm oyuncular eşit haklara sahiptir ve hiçbir oyuncuya haksız avantaj sağlanmaz.
Açılış Detayları
TRUVA MT2 sunucusu bu Cuma akşamı açılıyor. Açılışa özel etkinlikler ve sürpriz ödüller sizleri bekliyor. İlk günden itibaren yerinizi alın ve TRUVA MT2 macerasına ortak olun.
Açılış Programı
- Sunucu Açılış: Bu Cuma Akşamı
- Açılışa Özel Etkinlikler
- Hoş Geldin Hediyeleri
- İlk Hafta Özel Boss Etkinlikleri
Hemen Başlamak İçin
TRUVA MT2 macerasına katılmak için hemen discord sunucumuza katılın. Kayıt işlemlerini tamamlayın ve bu Cuma gerçekleşecek büyük açılışta yerinizi alın. Çarını diz ve hemen WS keyfine başla.