Her hafta yenilenen ve aktif olacak metin2 pvp serverler listemiz paylaşılmaktadır. Yenilenen sunucular ve çekiliş ile TL ödüllü sunucular için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız. Keyifli forumlar dileriz.
Nutuk2 1-99 Old School Oyun Yapısı Ve Tl Ödüllü Turnuvaları İle 4 Ekim De Açılıyor !
Tanıtım : 1-99 emek oyun yapısı ve TL ödüllü turnuvaları ile yakın da açılacak olan sunucuya davetlisiniz. Uzun süredir çalışma yürüten yönetim ekibi sizlere hizmet vermek adına 4 Ekim de sunucuyu açıyor. Yerini almayı unutma ! NutukMt2 Genel Özellikleri : 1-99 Level Aralığı Orta Emek...www.serverler.org
Adezva2 1-99 Hard Emek 04 Ekim De Açılıyor !
www.serverler.org
Sofi2 1-99 Old School Farm Emek Yeni Sunucu !
www.serverler.org
Kapanmayan ve aktiflikleri ile güçlü oyun alt yapısıyla bugünlere gelen 3 sunucu da oynamak isterseniz linklerden tanıtımlara ulaşabilirsiniz. Keyifli forumlar dileriz.
Turna2 65-250 2016 Dan Bugüne Aktif Olan Bir Sunucu Fırsatı Kaçırma !
Kapanıp açılan bir çok sunucuyu boşver ve kapanmayan sunucuya gel ! Sende yerini al ve macerayı kaçırma pişman olursun ! CTE ekibinin uzun yıllardır verdiği bu hizmeti kaçırma ! 2016 Dan bugüne aktif olan en iyi sunucu ! Sunucu Özellikleri : 65 - 250 Lv Aralığı Efsunlu Başlangıç Eşyaları...www.serverler.org
Saka2 65-250 Kapanıp Açılan Sunuculardan Sıkıldıysan Tam Sana Göre Bir Sunucu Kaçırma !
Her zaman açılan kapanan sunuculardan sıkılmadın mı ? Emeklerini harcayanlara inat CTE Ekibi uzun yıllardır hizmete devam ediyor ! Yeni açılacak sunucu aramaktan vazgeç ve yıllardır hizmet veren sunucuya gel ! Her gün kaybetmek yerine kazanmaya gel ! Sunucu özellikleri : 65 - 250 Lv...www.serverler.org
Anka2 Geçmişin Ve Geleceğin En İyi 65-250 Sunucusu !
2016 Dan bugüne gelmiş bir dev sunucu mu arıyorsun işte tam adresi ! Çağrı TEKIR ve yönetim kadrosu ile sizleri bekliyor ! Her hafta yeni gelen güncellemeleri ile mükemmel bir oyun yapısı sunuyor ! 2025 De açılacak sunucuları takip etmek yerine açık kalacak sunucu hemen yerini al ! Sunucu...www.serverler.org
Son düzenleme: